Specialist in zinken daken

Dakdekkersbedrijf Gebr. Bril uit Halsteren is sinds jaar en dag dé specialist als het aankomt op het vervaardigen van zinken daken in Breda en omgeving. Zinken daken bieden diverse voordelen, mede daarom kiezen veel inwoners uit Noord-Brabant reeds voor de plaatsing van een zinken dak door Dakdekkersbedrijf Gebr. Bril. Zinken daken zijn duurzaam, waterdicht en vereisen weinig onderhoud. Het geeft een pand een mooi uiterlijk en een traditionele uitstraling.

Vraag een offerte aan

Hoe wordt een zinken dak opgebouwd?

Een zinken dak is gemaakt van zinkplaten, die worden bevestigd op houten onderconstructie. De platen worden op elkaar gelegd en vastgeschroefd, waardoor een waterdichte laag ontstaat. De naden tussen de platen worden afgedicht met een speciaal tape of lijm om waterdichtheid te garanderen.

Zinken daken zijn erg duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hagel. Ook verkleuren ze niet snel en blijven ze mooi van kleur. Sterker nog, door de weersinvloeden zoals wij deze kennen in Nederland, krijgen zinken daken juist karakter!

Zinken daken zijn onderhoudsvriendelijk

Onderhoud aan zinken daken is minimaal. Af en toe een inspectie en eventueel vervangen van afdichtingen is vaak voldoende. Indien er problemen zijn met het dak, is het vaak eenvoudig te repareren. Reken hiervoor natuurlijk ook op Dakdekkersbedrijf Gebr. Bril.

Natuurlijk hebben ook zinken daken een nadeel. Het grootste nadeel is de aanschafprijs. Een zinken dak is immers prijziger dan andere materialen. Echter verdient u deze investering terug dankzij de lange levensduur van zinken daken en het onderhoudsvriendelijke karakter dat hierbij komt kijken.

Wilt u meer weten over zinken daken?

Dakdekkersbedrijf Gebr. Bril vertelt u hier graag meer over. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. In Breda en omstreken zijn wij de aangewezen partij voor de plaatsing van een zinken dak.

Image

De juiste keuze voor uw woning in Breda en omstreken

Zinken daken zijn een goede keuze voor daken in Breda en omgeving. Ze zijn duurzaam, waterdicht en vereisen weinig onderhoud. Bovendien hebben ze een mooi uiterlijk en geven ze een traditionele uitstraling aan een gebouw. Ondanks de hoge kosten in aanschaf, kan men deze terug verdienen door de lange levensduur en het weinige onderhoud dat noodzakelijk is.