Specialist in ornamenten in Breda

Dakdekkersbedrijf Gebr. Bril biedt een breed pakket aan diensten aan op het gebied van loodwerk, zinkwerk en koperwerk. Deze diensten leveren wij in een straal van ongeveer 150 kilometer rond Halsteren. Hierbij kunt u denken aan alle plaatsen in de provincie Noord-Brabant, zoals bijvoorbeeld Breda, Eindhoven en Den Bosch. In deze plaatsen hebben wij reeds diverse ornamenten mogen plaatsen. 

Vraag een offerte aan

Wat zijn ornamenten?

Ornamenten zijn versieringen die vaak worden toegevoegd aan gebouwen om ze een specifieke stijl of uitstraling te geven. In Breda zijn er veel gebouwen met ornamenten, vooral in de historische binnenstad. Deze ornamenten variëren van geometrische patronen en sculpturen tot beeldhouwwerken en reliëfs. Ze worden vaak gebruikt om de rijkdom en status van een gebouw, of de persoon die het gebouw liet bouwen, te symboliseren.

 

Het vervaardigen van deze ornamenten doen wij allemaal met de hand. Dankzij onze ambachtelijke vakkennis hoeven wij zelden ‘nee’ te verkopen aan onze klanten. Deze specialistische werkzaamheden voeren wij allemaal uit in ons atelier, waar wij geen uitdaging uit de weg gaan.

Vakkundige restauratie van ornamenten in Noord-Brabant

Een ornament terugbrengen in originele staat is waar wij energie van krijgen. Met een goed oog voor elk detail, wat van cruciaal belang is bij de restauratie van een ornament, dragen wij er zorg voor dat de restauratie goed wordt uitgevoerd. Geduld is noodzakelijk, omdat de kleinste details in het ornament soms uren in beslag kan nemen.

 

Bij alle werkzaamheden omtrent ornamenten streven wij naar perfectie, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Veel voorbereidende werkzaamheden kunnen wij verrichten vanuit ons atelier, zodat de werkzaamheden op locatie sneller afgerond zijn.

Zoekt u naar een specialist in het vervaardigen van ornamenten?

Dan bent u bij Dakdekkersbedrijf Gebr. Bril uit Halsteren aan het juiste adres. Wij hebben het vervaardigen van ornamenten tot een kunst verheven en gaan enkel voor het beste van het beste op het gebied van kwaliteit. U bent van harte welkom in onze werkplaats om een blik te werpen op onze uitgevoerde werkzaamheden. Bent u niet in staat om een bezoek aan ons te brengen? Dan maken wij graag een afspraak met u, zodat wij bij u langs komen!