Dakdekkersbedrijf Gebr. Bril in Halsteren verwerkt lood, zink en koper

Dakdekkersbedrijf Gebr. Bril staat voor de tweelingbroers Frank en Peter Bril. In 1999 zijn wij voor onszelf begonnen met het verwerken van lood, koper en zink. Dit zijn materialen die een zeer lange levensduur hebben en geschikt zijn voor vele doeleinden.

Vraag een offerte aan

Ornamenten en accessoires

Gemaakt van lood, zink en koper in eigen atelier
Zowel voor dak- en gevelbekleding als het produceren van ornamenten en accessoires is zink zeer geschikt. Ook met lood kunnen fraaie ornamenten gemaakt worden. Koper wordt gebruikt voor het repareren van objecten van koper. U kunt hierbij denken aan koffiepotten, kruizen en kandelaars.

Om ons verder te bekwamen in het ambacht hebben wij lessen gevolgd bij de vooraanstaande Belgische koperslager Theo Alofs. Koperslaan heeft voor deze man geen geheimen meer. Wij volgen nog steeds de lessen van Theo Alofs om onze techniek op het gebied van koperslaan nog verder te vervolmaken. Maar de beste leerschool is met een goede basis en opleiding toch wel de praktijk. Door het eindeloos experimenteren vergroten wij onze routine, expertise en creativiteit elke dag. Hierdoor zijn onze klanten verzekerd van een optimaal eindresultaat bij al onze producten en diensten.

Prima kwaliteit materialen en grote creativiteit

Waar anderen het laten afweten geloven wij niet in problemen maar in oplossingen.

Altijd voldoende capaciteit voor kleine en grotere projecten

Wij maken gebruik van materiaal van de beste kwaliteit. Ook bij op het eerste gezicht onmogelijke opdrachten gaan wij graag de uitdaging aan. Waar anderen het laten afweten geloven wij niet in problemen maar in oplossingen. Zo hebben wij in het verleden projecten zoals het maken van zinken badkuipen met goed gevolg volbracht. Doordat zink moeilijk buigt had dit heel wat voeten in de aarde. Hier kwam onze ambachtelijke kennis en ons doorzettingsvermogen goed van pas. Het grootste probleem was het afwerken van het bochtwerk van het onderste deel van de badkuipen. Uiteindelijk is het goed gelukt naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Met een ervaring van 19 jaar mogen wij inmiddels veel tevreden klanten tot onze klantenkring rekenen. Toch hebben wij altijd voldoende capaciteit voor nieuwe kleine en de wat grotere projecten. Particulieren, aannemers en installatiebedrijven kunnen ons inschakelen voor een breed pakket aan diensten.

Voor meerdere zekerheid van onze klanten zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie het metaaldekkersgilde van Uneto VNI.
Image

OPZOEK NAAR EEN

ERVAREN DAKDEKKER?

Heeft u dus een opdracht die u wilt toevertrouwen aan een betrouwbaar bedrijf dat de sporen al ruimschoots heeft verdiend op het gebied van lood-, zink- en koperwerken en die u aantrekkelijke tarieven kan aanbieden doordat wij geen hoge overhead kosten hebben? Dan is de keuze voor ons snel gemaakt. Wij zijn u graag van dienst.